Tulipa sitten luotua tännekin "profiili". Pyrin kirjoittamaan vähintääkin joka toinen päivä, mikä on välillä erittäin suuri haaste. Näin aluksi voisi selventää, että tulen todennäköisesti puhumaan muutamista henkilöistä muita useammin.
Heistä mainittakoon ensimmäisenä paras ystäväni, josta kirjotan nimellä T tai sitten vain mainitsen "olin ystäväni/kaverini ...".
Toinen henkilö, joka saattaa vilahtaa usein on eräs entinen ystäväni, hänestä puhun ihan vain ex-ystävä. Ex-ystävä hänestä tuli kesän alussa, hänen pantua silloista miestäni, nykyistä ex-miestä.
Muutaman miehen mainittaakseni teksteissä saattaa vilahtaa tämä ex-mies, josta mainitsin yläpuolella (häntä siis kutsun todennäköisesti ihan vain eksäksi/ex). Toisena mainittakoon ex-miehen kaveri, joka on nykyään minunkin kaveri. Häntä siis näen silloin tällöin, ihan sattumalta tosin.
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä mainitsen erään miehen, johon olen tutustunut baarissa. Hänestä puhun "kiinnostavana miehenä" , "takatukkana"(liittyen erääsee sisäpiirivitsiin) tai "bb-saulin näköinen kundi". Hänestä en oikein ole ottanut selvää, minulle ollut aina tosi mukava, tosin viikko sitten suuttui kaverilleni, minkä seurauksena oli nyt perjantaina nenä pystyssä, ei tervehtinyt ollenkaan ja kun hänen kaverinsa halusi viettää iltaa meidän seurassa hän ilmoitti lähtevänsä kotiin. Saa nähdä oliko täm sitten tässä (vaikka itse en ole antanut mitään syytä suuttua) vai onnistuuko välien paikkaus jotenkin. Lisäksi en oikein tiedä mitä eräs meidän kaverimme puhui minusta ja ystävästäni hänelle viikko sitten, ja nyt pitää vähän kelailla haluanko lähinnä näyttää naamaani edes hänelle. Mutta ehkäpä yritän vaikka ensi vkl jotain hänelle puhua, riippuen tietenkin kenen kanssa hän on liikenteessä ja tuleeko lainkaan kantapaikkaamme. Jos on liikenteessä kahdestaan erään kaverimme kanssa(joka on kiinnostunut ystävästäni), menen vaikka miehen perään vähän puhumaan välejä selväksi(hän ei siis jää edes odottamaan kaveriaan, vaan painelee aina eteenpäin ja jää "mököttämään" lähistölle). Mutta jos mukana on lisäksi heidän kaverinsa pitää harkita uusiksi. Paitsi jos tämäkin kaveri jää meidän luo vaihtamaan kuulumisia.

Oho, viimeisin selvitys olikin sitten astetta pidempi. Ja nyt tuli sitten tajuttua, ettei ylläoleva teksti taida olla mitenkään kovin selkeätä luettavaa.

Asuinpaikkakuntaa ym. yritän varjella blogissa, en halua tuttujen tunnistavan minua. Lisäksi yritän varjella muittenkin blogissani mainittujen henkilöllisyyttä :)
Itsestäni voisin sanoa sen verran, että talven aikana tulee varmaankin mainittua useammin kuin kerran koripallosta. Laji kun sattuu olemaan intohimoni, tosin vain katsomon puolella. Lisäksi varmasti mainitsen harrastuksestani useammin kuin kerran. Eiköhän se harrastukskin tässä alkupäivien aikana selviä...
Pyrin lisäksi mainitsemaan aina kirjoituksen lopussa sen hetkisen biisin mikä on soitossa/sopii mielialaan ym.


Neon2 - Kemiaa